Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Poprvé jsem dr. Křečka zaregistroval, kdy bydlel u soukromého majitele nemovitosti a prosadil Regulované nájemné. U solventního poslance počin docela dobrý. Naproti se modelově přistěhovala mladá rodina, která pod jednou střechou již následně bydlela v modelku tržním! Regulované blaho skončilo u Mezinárodního soudu - ČR zaplatila škody, které novodobým znárodňováním způsobila. V té době jsem objevil Nájemníky své - Bydleli ve 100 m2 bytech za měsíční nájem á 200 Kč. Zdražení nájemného o 50% nesli velice nelibě - Pak platili 300 Kč ! Já jako novodobý zbohatlík bádal - Zda mám opravit 1 ks rýny! Velké dilema - Tu přední, nebo zadní? Je to Křeček - V noční košili ... Sýpky se mu tenčí - 75% odpovědných spoluobčanů si již vytvořili Sila své vlastní! To je ovšem hrozné! Co bude regulovat? Ještě, že trest pro svědomité - 4% z nákupu bydlení mu zůstalo ! ... :-)

2 0
možnosti

Jo Křeček je extremě velký parazit.

3 0
možnosti

Když si koupíte byt za miliony a jiný "vlastník" vedle pořádá mejdany, pod Vámi griluje či pronajímá byt západním tlupám a nemůžete v podstatě dělat nic tak se určitým tlakům nedivte. I advokát Vám řekne, jó, SVJ daleko horší v tomto SBD ...

0 0
možnosti

Směji se, když vidím, jak jsou Piráti v Praze a vůbec ve velkých městech populární.

1 0
možnosti
  • Počet článků 7
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2334x
Místopředseda Občanského sdružení majitelů domů v ČR. Vystudoval FS ČVUT, od roku 1991 úspěšně podniká a spravuje bytové nemovitosti dvou firem. Věnuje se řešení problémů v oblasti nájemního bydlení z pohledu pronajímatele, zejména sociálního bydlení. Zapojuje se také do aktivit připomínajících hrdiny protinacistického odboje, inicioval umístění již několika pamětních desek na pražských domech.

Seznam rubrik